BOOK TATTOO

Welkom!

Fijn dat je een afspraak bij JIM JAMES wilt boeken.

Veel gestelde vragen hebben we voor je gebundeld bij FAQ. Staat jouw vraag hier niet tussen? Gebruik dan ook ons afspraken formulier hieronder.

Tot snel!

Heb je een tattoo idee maar wil je nog brainstormen? maak dan een afspraak voor een consult:

Tijdens een tatoeage consult afspraak wordt een maximumduur van anderhalf uur gehanteerd, waarvan de eerste 30 minuten kosteloos zijn. Na deze 30 minuten wordt een tarief van 50 euro in rekening gebracht. Dit biedt voldoende tijd om jouw ideeën te bespreken, eventuele vragen te beantwoorden en de mogelijkheden voor de tatoeage te verkennen.

Wij bij JIM JAMES vinden het van groot belang dat onze klanten helderheid hebben over onze rol en die van onze samenwerkingspartners. We verzekeren u dat alle artiesten hooggekwalificeerd zijn en werken volgens de normen. Hoewel u voor de geleverde diensten betaalt aan JIM JAMES, maakt dit ons niet verantwoordelijk voor het individuele werk van onze onafhankelijke artiesten. Deze structuur stelt ons in staat om ons te concentreren op wat wij het beste doen: het bieden van een comfortabele en stijlvolle omgeving waar u met vertrouwen de JIM JAMES experience kunt beginnen. Elke tatoeëerder binnen onze studio beheert zijn of haar eigen artistieke proces, waardoor zij hun creativiteit en vakmanschap optimaal kunnen benutten. Voordat de tatoeage wordt gezet, zorgt het nauwkeurige stencilproces ervoor dat u als klant volledige zeggenschap heeft over het uiteindelijke ontwerp. Wij moedigen u aan actief deel te nemen aan de laatste controle van het stencil, om zeker te zijn dat het ontwerp volledig naar wens is. Dit moment is cruciaal; het is uw kans om wijzigingen te verzoeken en goedkeuring te geven, zodat de samenwerkingspartners met vertrouwen overgaan tot het zetten van uw tatoeage.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.