JOBS

WORKING AT JIM JAMES

JIM JAMES is een bijzonder concept met oog voor mensen met talent. Mensen waar we daarom in blijven investeren als ze bij ons werken. Ook vinden we het belangrijk dat je te allen tijde jezelf kunt zijn en dat je je creativiteit kunt uiten. Door te werken bij JIM JAMES draag je bij aan het grotere geheel en draag je verantwoordelijkheid voor jouw aandeel hierin. We werken op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen.

Onze missie is om, door de klant blij te maken en hun verwachtingen te overtreffen, de wereld gelukkiger te maken. Onze klanten zijn onze gasten. We laten ze in alles voelen dat ze uniek zijn, en dat niets ons te veel is om hun verwachtingen te overtreffen. Deze missie is de leidraad voor alles wat we doen, voor onze salons, samenwerkingen, socials, communicatie – en dus ook voor onze medewerkers. Alle elementen verdienen en krijgen evenveel aandacht.

We blijven groeien en onszelf vernieuwen door de trend te bepalen, autoriteit te claimen en vooral: te durven. Wij zien overal kansen en mogelijkheden en staan altijd open voor nieuwe ideeën en inzichten.

Al onze medewerkers hebben hun eigen expertise. Dat bij elkaar brengen is wat JIM JAMES uniek en krachtig maakt. We werken samen aan de beste salonervaring voor onze gasten.

Deelnemen aan JIM JAMES? Schrijf ons dan nu over jouw motivatie en talent!

Mail je CV en motivatie naar jobs@jimjames.nl