WORKING AT JIM JAMES

Werk je graag zelfstandig maar wil je geen grote investeringen doen? Dan past ons concept bij jou. Alle inkomsten van het werk wat je zelf hebt gedaan, zijn en blijven van jou.

Voor een vast deelnamebedrag per maand heb je je eigen zelfstandige werkplek in de luxe salon, je maakt gebruik van de producten en faciliteiten. In het deelnamebedrag is het gebruik van alle faciliteiten opgenomen. Kortom, neem je alleen je eigen ‘gereedschap’ mee en je kunt direct aan de slag zonder een grote investering vooraf.

De beleving van JIM JAMES staat garant voor een luxe sfeervolle uitstraling, een warm ontvangst van jouw klanten en een professioneel team. Ook vinden wij het belangrijk dat je te allen tijde jezelf kunt zijn en dat je je creativiteit kunt uiten. JIM JAMES investeert dan ook veel in de sfeer van de salon en het team. Ook als je niet fulltime in de salon zou werken, ben je een volwaardig teamlid.

Door het samenbrengen van verschillende diensten en de unieke beleving van het JIM JAMES-concept, focussen wij ons op een breed publiek. JIM JAMES staat voor voldoening, vertrouwen en tevredenheid.