JOBS

WORKING AT JIM JAMES

JIM JAMES is een bijzonder concept met oog voor mensen met talent. Mensen waar we daarom in blijven investeren als ze bij ons werken. Ook vinden we het belangrijk dat je te allen tijde jezelf kunt zijn en dat je je creativiteit kunt uiten. Door te werken bij JIM JAMES draag je bij aan het grotere geheel en draag je verantwoordelijkheid voor jouw aandeel hierin. We werken op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen.

Onze missie is om, door de klant blij te maken en hun verwachtingen te overtreffen, de wereld gelukkiger te maken. Onze klanten zijn onze gasten. We laten ze in alles voelen dat ze uniek zijn, en dat niets ons te veel is om hun verwachtingen te overtreffen. Deze missie is de leidraad voor alles wat we doen, voor onze salons, samenwerkingen, socials, communicatie – en dus ook voor onze medewerkers. Alle elementen verdienen en krijgen evenveel aandacht.

We blijven groeien en onszelf vernieuwen door de trend te bepalen, autoriteit te claimen en vooral: te durven. Wij zien overal kansen en mogelijkheden en staan altijd open voor nieuwe ideeën en inzichten.

Al onze medewerkers hebben hun eigen expertise. Dat bij elkaar brengen is wat JIM JAMES uniek en krachtig maakt. We werken samen aan de beste salonervaring voor onze gasten.

Deelnemen aan JIM JAMES? Schrijf ons dan nu over jouw motivatie en talent!

Mail je CV en motivatie naar jobs@jimjames.nl

Barber

Als barber aan jou de taak om de gasten met een fantastisch kapsel blij te maken. Werken als zelfstandige of in loondienst, flexibele uren of juist een vast rooster; veel is mogelijk.

JIM JAMES voorziet in alle services rondom het professioneel uitvoeren van je werk. Meer weten? Solliciteer nu!

Host / Hostess

Als host/hostess ben je het visite kaartje van JIM JAMES. 

Je verwelkomt en ontvangt je gasten met een warm en hartelijke glimlach, informeert de gasten en boekt afspraken voor zowel de barbers als tattoo artiesten.

 Meer weten? Solliciteer nu!

GUEST SPOT

Professioneel, ervaren, oog voor de klant en passie voor je vak? 

JIM JAMES streeft ernaar elke periode van het jaar een zo divers mogelijk aanbod van stijlen aan te bieden aan de klant.

Samenwerken met JIM JAMES en je kunst voor een bepaalde tijd bij ons aanbieden?

Schrijf ons voor de guest-spot mogelijkheden.

Tattoo artist

Binnen JIM JAMES wordt tatoeëren een totaal beleving voor de klant.

We besteden tijd en aandacht aan elk project en ons doel is de klant zijn verwachting altijd weer te overtreffen. Werk je hier graag aan mee?

Dan past JIM JAMES wellicht bij jou.

Interns

JIM JAMES staat naast het leveren van diensten ook voor groei en ontwikkeling van personeel. 

Wij bieden daarom op verschillende afdelingen van het bedrijf stageplekken aan, bijvoorbeeld barber stages, administratieve stages maar ook stages op het gebied van marketing en social media.

Opzoek naar een leuke stage plek? Laat het ons weten.