FAQ

Tattoo bezoek JIM JAMES vanaf 18 jaar met vertoon van ID

Hoe maak ik een afspraak?
Voor het boeken van een afspraak kunt je onze website bezoeken/agenda systeem of mailen naar info@jimjames.nl. Het is belangrijk een voorbeeld (tekening/ontwerp) van de tattoo (kleur/grootte etc) toe te sturen. Geef aan bij welke tattoo artiest je graag in de stoel wilt plaats nemen, de dag en tijdstip wanneer het je uit komt. Kortom hoe meer informatie des te beter.

Wat kost een tattoo?
De prijs van een tattoo verschilt per artiest, per ontwerp, er wordt een minimum tarief gehanteerd van €100 per tattoo. De prijs wordt bepaald door de plek van het lichaam, grootte van de tattoo, details van de tattoo en de gekozen artiest. Voor een beter beeld kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kan ik zonder afspraak langs komen?
Ja dat kan! Je bent van harte welkom om een gesprek aan te gaan. Je wordt altijd ontvangen door een gastheer of gastvrouw. Is er op dat moment een tattoo artiest vrij dan kan hij/zij je ook te woord staan.
Je ben uiteraard ook altijd welkom in onze aangename lounge. Hier kun je genieten van een lekker drankje en verse koffie.

Kan ik parkeren bij JIM JAMES?
Ja dat kan, JIM JAMES ligt in het centrum van Hilversum. Voor de deur is er parkeergelegenheid (betaald) voor maximaal 1 uur. Op 5 minuten loop afstand vind je parkeergarage Gooische Brink. Voor een volledig overzicht van alle (betaalde en onbetaalde) parkeergelegenheden in de buurt klik hier. Ook met openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. Station Hilversum is op 10 minuten loop afstand en voor de deur is bushalte de Kei.

Hoe verloopt de betaling?
Voor het boeken van een afspraak wordt een aanbetaling gehanteerd van €50 voor kleine tatoeages en €100 voor grote tatoeages. De betaling geschied in de salon of per bank transactie. Betalingen kunnen zowel contant als per pin gedaan worden. Mocht je de afspraak willen annuleren doe dit dan 48 uur van te voren. Indien dit het geval is, krijg je de aanbetaling terug.

Tips voordat je een tattoo laat zetten
Zorg ervoor dat je ten alle tijden nuchter bent, goed uitgerust bent en goed gegeten hebt. In onze lounge zijn (energie houdende) snacks en drankjes te verkrijgen.

Het is niet toegestaan ons te bezoeken wanneer je onder invloed bent van alcohol en/of drugs.

Algemene informatie

In de tattoo ruimte is plek om één iemand met je mee te nemen. Heb je behoefte aan meer steun of gezelligheid, dat kan! Anderen die met je mee komen kunnen gebruik maken van de faciliteiten in onze lounge.

Barber bezoek

Moet ik een afspraak maken voor de barber?
Het moet niet, maar het is wel handig. Zo ben je verzekerd van een afspraak wanneer jij dat wenst. Via de agenda op de website kun je gemakkelijk en snel een afspraak maken. Kies je gewenste behandeling en barbier en je ziet direct het tarief. Kies vervolgens zelf een dag en tijdstip.
Toch nog even overleggen? Telefonisch een afspraak maken kan ook altijd.

Kan ik ook zonder afspraak geholpen worden?
Ja dat kan! Wij werken het liefst op afspraak om teleurstelling te voorkomen. Toch kun je gewoon binnen wandelen voor een behandeling.
Mocht je even moeten wachten, neem dan gerust plaats in onze lounge.

Kan ik parkeren bij JIM JAMES?
Ja dat kan! JIM JAMES ligt in het centrum van Hilversum. Voor de deur is er parkeergelegenheid (betaald) voor maximaal 1 uur. Op 5 minuten loop afstand vind je parkeergarage Gooische Brink. Voor een volledig overzicht van alle (betaalde en onbetaalde) parkeergelegenheden in de buurt klik hier. Ook met openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. Station Hilversum is op 10 minuten loop afstand en voor de deur is bushalte de Kei.

Cosmetics bezoek

Moet ik een afspraak maken voor een cosmetische behandeling?
Ja zeker! 3 tot 4 keer in de maand hebben wij een cosmetische arts in onze salon die alleen op afspraken werkt. Van te voor wordt door de arts op zijn info kanalen en door JIM JAMES vermeld wanneer die aanwezig zal zijn in de salon. U kunt in de agenda een datum, tijd kiezen wanneer u behandeld wilt worden.

Kan ik parkeren bij JIM JAMES?
Ja dat kan! JIM JAMES ligt in het centrum van Hilversum. Voor de deur is er parkeergelegenheid (betaald) voor maximaal 1 uur. Op 5 minuten loop afstand vind je parkeergarage Gooische Brink.
Voor een volledig overzicht van alle (betaalde en onbetaalde) parkeergelegenheden in de buurt klik hier. Ook met openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. Station Hilversum is op 10 minuten loop afstand en voor de deur is bushalte de Kei.